Kies hier uw taal: NLENDE

Wagyu vlees

Wagyu vlees kunt u krijgen bij de Wagyu Farm. Wagyu Beef is speciaal vlees, dat bekendstaat om zijn malsheid en zijn gezonde uitwerking. Het is afkomstig van het Wagyu rund, dat oorspronkelijk exclusief was voorbehouden aan de Japanse keizer. De bereiding van Wagyu vlees geschiedt op uiterst nauwkeurige wijze, naar een beproefd recept. De malsheid en bijzondere smaak worden veroorzaakt door de marmering. Die zorgt voor een speciaal effect. In Wagyu vlees zitten veel goede vetten. Deze dragen bij aan de kwaliteit van het gerecht. Van Wagyu vlees is bekend dat het goed is voor het cholesterolgehalte. Het voorkomt dat aders dichtslibben en verlaagt de kans op kanker.

Wagyu vlees

De verzorging van de Wagyu runderen is een factor van importantie. Op de Wagyu Farm hebben we een gezonde, serene omgeving gecreëerd voor de dieren. Aloude Japanse tradities, zoals massages en het gebruik van bier houden wij in ere. Dat vertaalt zich uiteindelijk ook in de kwaliteit van het Wagyu vlees. Daarvoor bent u bij de Wagyu Farm aan het juiste adres. Voor uitstekend verzorgd Wagyu vlees, dat gegarandeerd goed is voor een smaaksensatie, kunt u bij de Wagyu Farm terecht.

Onze medewerkers hebben de kennis en de ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Voor Wagyu vlees kunt u afstemmenop uw vertrouwde partner, de Wagyu Farm. Wij zijn een sterk servicegericht bedrijf. Zie hier meer over ons:

Wilt u meer weten over Wagyu vlees, of wilt u meer informatie over de Wagyu Farm, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.