Kies hier uw taal: NLENDE

Wagyu Farm

Wagyu Farm: voor vlees van de beste kwaliteit gaat u naar de Wagyu Farm. Op onze boerderij vindt u de Wagyu runderen. Zij worden op duurzame en liefdevolle wijze verzorgd. De Wagyu runderen verschillen iets in grootte met de normale runderen die u in de Nederlandse weiden tegenkomt. Ze zijn iets kleiner. Op de Wagyu Farm hebben de dieren voldoende bewegingsruimte. In onze werkwijze passen wij aloude, beproefde Japanse methoden toe, zoals massage en het gebruik van bier. Dit komt de uiteindelijke kwaliteit van het vlees ten goede, zo leert de ervaring. Wagyu vlees heeft een bijzondere smaak. Het is mals en lekker. Op de Wagyu Farm kunt u de verschillende soorten Wagyu vlees verkrijgen.

Wagyu Farm

Wij staan bekend om onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wist u dat Wagyu vlees erg gezond is? Het helpt het cholesterolgehalte te verlagen. Daardoor slibben aderen minder snel dicht. Wagyu vlees verlaagt bovendien de kans op kanker. U treft dit kwaliteitsproduct aan bij de Wagyu Farm. Wij nemen enkel met de hoogste standaard genoegen. De Wagyu Farm vindt het belangrijk om goede service te verlenen.

Wij hebben de kennis en de ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Bij de Wagyu Farm bent u van het beste vleesaanbod verzekerd. Wij staan voor u klaar. Zie hier meer over ons:

Wilt u meer weten over de Wagyu Farm en over onze producten, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.