Kies hier uw taal: NLENDE

Wagyu burger

Voor een heerlijke Wagyu burger kunt u een beroep doen op de Wagyu Farm. Wij zijn boerderij en winkel ineen. De exclusieve smaak van het Wagyu vlees, omgezet in Wagyu Beef, of een Wagyu burger, was in vroeger tijden enkel voorbehouden aan de Japanse keizer. Het Wagyu rund werd gemasseerd en kreeg het beste voedsel en bier voorgeschoteld om de grote keizer zo de ultieme smaaksensatie te bezorgen. Nu nog verzorgen wij de Wagyu runderen naar aloud Japans gebruik. Op liefdevolle en duurzame wijze. Hierdoor wordt de uiteindelijke kwaliteit van het vlees verbeterd. U merkt het aan onze Wagyu burger.

Wagyu burger

Daarbij komt dat de marmering van het Wagyu vlees erg goed is, waardoor het vlees extra mals wordt en dientengevolge zijn bijzondere smaak krijgt. Dit zult u proeven in onze Wagyu burger, onze Wagyu ribeye, onze Wagyu steaks en in het Wagyu Beef dat afkomstig is van de Wagyu Farm. Wij bieden een garantie op hoogstaande kwaliteit. Wist u dat Wagyu vlees, in casu de Wagyu burger, ook zeer gezond is? Het eten van het vlees is goed voor de cholesterol en vermindert de kans op kanker.

De Wagyu Farm levert optimale service en kwaliteit. Onze medewerkers staan voor u klaar. Voor een Wagyu burger kunt u aankloppen bij de Wagyu Farm. Zie hier meer over ons:

Wilt u meer weten over de Wagyu burger, of wilt u meer informatie over de Wagyu Farm neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.