Kies hier uw taal: NLENDE

Wagyu burger

Heeft u hem al geproefd, de Wagyu burger? Deze overheerlijke burger wordt gemaakt van de mooiste snippers van het Wagyu rund. Deze Wagyu runderen houden we zelf in onze Wagyu Farm. Rekening houdend met de Japanse traditie, verzorgen wij de runderen op bewuste en duurzame wijze. Hierdoor zijn wij in staat om de Wagyu burger van zijn unieke smaak te voorzien. De overheerlijke Wagyu burger is namelijk zo smaakvol van zichzelf, dat kruiden of vet overbodig zijn bij het klaarmaken van de burger.

Wagyu burger

Wanneer u op zoek bent naar een uniek stukje vlees met een overheerlijke smaak en van hoogstaande kwaliteit, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Niet alleen onze Wagyu burger is ongekend lekker, ook onze andere stukken vlees bezitten dezelfde unieke eigenschappen. Zo is ons vlees voorzien van een hoge mate van marmering. Dat betekent dat er veel kleine vetadertjes door het spiervlees lopen. Hoe meer adertjes, hoe beter het vlees. Daarnaast is ons Wagyu vlees gezond. Zo bevat het een hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren omega 3 en 6. Deze vetzuren verminderen de kans op hart- en vaatziekten. Van ons Wagyu vlees kunt u dus optimaal genieten!

In onze online webshop kunt u de Wagyu burger bestellen. Onze burger is van 100% rundvlees en bevat geen conserveermiddelen of smaakstoffen. De Wagyu burger kunt u het beste dan ook puur en met een rosé kern serveren. De Wagyu burger is in verschillende varianten verkrijgbaar:

  • Per stuk van 150 gram
  • Per doos van 70 stuks
  • Als paaltje van circa 500 gram

Naast de Wagyu burger kunt u ook al onze andere soorten vlees zoals Entrecôte, ribeye en ossenhaas bestellen. U kunt kiezen voor vlees als lunch, hoofdgerecht, snijwaar, vers aan het stuk, shock freezing en nog veel meer. Bekijk voor meer informatie onze webshop of neem contact met ons op.