Kies hier uw taal: NLENDE

Wagyu Beef

Voor Wagyu Beef moet u bij de Wagyu Farm zijn. Onze medewerkers staan voor u klaar. Het beste Wagyu vlees vindt u bij ons. Het Wagyu rund is bijzonder, zo wil de mare. In vroeger tijden werd het enkel en alleen aan de Japanse keizer geserveerd. Het Wagyu rund werd daarom bijzonder goed verzorgd. Het werd gemasseerd en kreeg het beste eten en bier voorgeschoteld. Dit alles om de Japanse keizer de beste vleeskwaliteit te schenken. Ook nu nog zijn de aloude Japanse gebruiken gemeengoed. U merkt dat aan de heerlijke smaak van Wagyu Beef. Wagyu Beef is extra mals en is dientengevolge goed voor een smaaksensatie in uw mond. Wagyu Beef proeven betekent dat u geniet van een fantastisch stuk vlees.

Wagyu Beef

De Wagyu Farm komt zijn klanten tegemoet. Wij willen u het ultieme Wagyu vleesaanbod bieden. Met producten als Wagyu Beef, de Wagyu ribeye en de Wagyu burger maken wij het verschil. Wij merken aan de positieve reacties dat veel mensen graag de bijzonder smaak van het Wagyu vlees willen proeven. Bij de Wagyu Farm wordt u op uw wenken bediend. Ook voor een excursie kunt u bij onze boerderij annex winkel aankloppen. Voor Wagyu Beef zit u bij de Wagyu Farm goed.

Wij hebben de kennis en de ervaring van het Wagyu rund en het Wagyu vlees om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Onze medewerkers zijn toegewijde en gedreven vakmensen. Voor Wagyu Beef kunt u zich wenden tot de Wagyu Farm. Zie hier meer over ons:

Wilt u meer weten over Wagyu Beef, of wilt u meer informatie over de Wagyu Farm neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.