Kies hier uw taal: NLENDE

Wagyu beef

Wagyu beef bestelt u online in de webshop van de Wagyu Farm. In onze webshop vindt u de populaire Wagyu beef die u écht een keer geproefd moet hebben. Het vlees van de Wagyu is heerlijk mals en is van nature ontzettend smaakvol. Peper en zout is vrijwel overbodig bij de bereiding van Wagyu beef!

Wagyu beef

Wagyu runderen zijn zeer bijzondere koeien die wij op onze eigen boerderij houden. Wij verzorgen de koeien op bewuste en duurzame wijze, waarbij we rekening houden met de Japanse tradities zoals massage en het gebruik van bier. Alleen op deze wijze zijn wij in staat om de hoge kwaliteit van het vlees te waarborgen en de unieke smaak van het vlees te behouden. Wagyu vlees kenmerkt zich door de hoge mate van marmering en dat proeft u terug in de Wagyu beef. Hoe hoger de marmering, hoe beter de kwaliteit. In onze webshop is Wagyu beef verkrijgbaar met een kwaliteitsscore van 7 of 9+ (de hoogste score van 12 is alleen verkrijgbaar in Japan). De kwaliteit van het vlees wordt aan de hand van een aantal punten bepaald:

  • De marmering
  • Kleur van het vlees en de helderheid
  • De kwaliteit en de textuur
  • Vet kleur en –kwaliteit

Naast de overheerlijke smaak van Wagyu beef zijn er nog meer redenen om te kiezen voor dit vlees. Zo is Wagyu vlees erg gezond! Het bevat onverzadigde vetzuren die de kans op hart- en vaatziekten verkleinen, die het dichtslibben van de aderen tegengaan en die de kans op kanker verkleinen.

Wagyu beef en ander Wagyu vlees bestelt u eenvoudig in onze webshop. Wij versturen uw bestelling in een speciale verpakking met koeling, zodat het Wagyu vlees in goede conditie bij u bezorgd wordt.

Heeft u nog vragen over Wagyu beef of wilt u over andere onderwerpen graag meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.