Kies hier uw taal: NLENDE

Sucade

Overheerlijke sucade bestelt u bij Wagyu Farm. In onze webshop kunt u sucade bestellen van Wagyu runderen. Deze sucade is heerlijk mals en vol van smaak. De Wagyu runderen houden wij zelf op onze boerderij in Veulen.

Sucade

Wagyu runderen zijn hele speciale runderen. Het vlees van de Wagyu heeft namelijk een hoge mate van marmering. Dat houdt in dat de kwaliteit van het vlees erg goed is. Want hoe hoger de marmering, hoe beter het vlees. Daarnaast heeft Wagyu vlees nog een aantal goede eigenschappen. Het eten van dit vlees:

  • Verkleint de kans op kanker
  • Zorgt voor verlaging van het cholesterolgehalte

Dit alles in combinatie met een heerlijke smaak, is de reden dat veel toprestaurants en top koks gebruik maken van Wagyu vlees. Sucade, ossenhaas, ribeye en Entrecôte, het zijn slechts enkele voorbeelden van wat u bij ons kunt bestellen.

Sucade bestelt u bij ons online in de webshop. U kunt sucade in porties van 200 gram bestellen, maar u kunt ook kiezen voor sucade aan één stuk. De Wagyu sucade is geschikt voor allerlei gerechten, waaronder bouillons en fond. Wat de Wagyu sucade echter zeer uniek maakt is dat u deze sucade ook kunt behandelen als biefstuk!

Het klaarmaken van de sucade kan op verschillende manieren. U kunt de sucade langzaam laten garen als braad- of stoofvlees. Het vlees wordt dan heerlijk mals. U kunt de sucade echter ook op hoog vuur snel dichtschroeien. Omdat de Wagyu sucade van nature ontzettend smaakvol is, heeft u alleen grof zeezout en maar een klein beetje peper nodig.

Heeft u nog vragen over het online bestellen van Wagyu sucade? Kijk dan eens bij onze meestgestelde vragen. Uiteraard kunt u voor meer informatie ook contact met ons opnemen.