Kies hier uw taal: NLENDE

Staartstuk

Bent u op zoek naar een heerlijk staartstuk? Staartstuk van de Wagyu rund is overheerlijk en dankzij de hoge mate van marmering lekker mals. Op onze Wagyu Farm houden wij zelf op bewuste en duurzame wijze Wagyu runderen volgens de Japanse traditie. Deze bijzondere manier van verzorgen resulteert in een staartstuk met een exclusieve smaak.

Staartstuk

Vlees van Wagyu runderen heeft altijd een unieke smaak. Of het nu gaat om een staartstuk, Entrecôte of ribeye, Wagyu vlees is van hoge kwaliteit en is veel smaakvoller dan gewoon rundvlees. Hoe hoger de mate van marmering, hoe beter het vlees. Uiteraard draagt een goede verzorging van de runderen bij aan de kwaliteit. De hoogste kwaliteitsscore 12 is alleen verkrijgbaar in Japan. In onze webshop kunt u marmering 7 of 9+ verkrijgen. Dus bent u op zoek naar een overheerlijk staartstuk van uitstekende kwaliteit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

In onze webshop verkopen wij staartstuk vers aan het stuk of in porties. Uiteraard verkopen wij naast staartstuk ook andere overheerlijke stukken vlees zoals:

  • Ossenhaas
  • Ribeye
  • Entrecôte
  • Sucade
  • Bloemstuk

Kortom, of het nu gaat om staartstuk of ander vlees, bij ons vindt u de hoogste kwaliteit Wagyu rundvlees. Vers te bestellen in onze online webshop of te koop in onze streekwinkel. Bent u enthousiast over de unieke smaak van ons staartstuk? Bestel dan een cadeaubon in onze webwinkel en laat uw vrienden zelf ook eens kennis maken met dit unieke stukje rundvlees.

Voor vragen en/of meer informatie over onze Wagyu runderen en ons vlees, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.