Kies hier uw taal: NLENDE

Short ribs

Short ribs bestellen? Short ribs zijn bijna niet verkrijgbaar in Nederland, maar wel in de webshop van Wagyu Farm. De short ribs van onze Wagyu runderen zijn uniek van smaak en heerlijk mals. Perfect voor op de barbecue of een Zuid-Afrikaanse braai!

Short ribs

Short ribs (ook wel beef ribs) zijn moeilijk te krijgen in Nederland. Hier worden meestal alleen spareribs verkocht, de ribben van een varken. Onbekender is dat de ribben van een koe (short ribs) ook prima gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld op de barbecue. In onze webshop zijn short ribs te bestellen. Ze worden per 4 stuks verkocht, zijn vacuüm verpakt en zijn ingevroren door middel van shock freeze. Bij deze methode worden de short ribs in enkele seconden ingevroren, zodat de smaak en kwaliteit behouden blijft. Het vlees is dan nog net zo lekker als na rijping.

Wanneer u short ribs bij ons bestelt wordt het vlees uiteraard in een speciale verpakking naar u verstuurd. Zo maken we gebruik van een isolatieverpakking met toegevoegde ijselementen. Het vlees blijft dan minimaal 30 uur op de juiste temperatuur, zodat het in perfecte conditie bij u aankomt.

In onze webwinkel verkopen we meer dan alleen short ribs. U kunt bij ons ook online ander Wagyu vlees bestellen zoals:

  • Ossenhaas
  • Entrecote
  • Ribeye
  • Bavette
  • Sucade
  • Ezel

En wilt u eens iemand verrassen met het heerlijke Wagyu vlees? Bestel dan een cadeaubon in onze webshop. Cadeaubonnen zijn in verschillende prijscategorieën beschikbaar. Maar bent u benieuwd naar onze Wagyu Farm? Boek dan samen met vrienden en kennissen een exclusieve excursie, waarbij we graag ons bedrijf aan u laten zien en u verwennen met een heerlijk 4-gangen diner.

Heeft u vragen over onze producten en ontvangt u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.