Kies hier uw taal: NLENDE

Ribeye

Een heerlijke ribeye, die kunt u krijgen bij de Wagyu Farm. Wij zijn de vleesspecialist. Wagyu vlees is afkomstig van het Wagyu rund. Dat geniet al lang een geweldige reputatie. In vroeger tijden werd Wagyu vlees exclusief bereid voor de Japanse keizer. Dat gebeurde op een speciale manier. Het rund kreeg klassieke muziek voorgeschoteld, werd gemasseerd en werd van het beste eten en zelfs bier voorzien. De ribeye van de Wagyu Farm wordt volgens aloud Japans gebruik geprepareerd. Dat zorgt ervoor dat de ribeye zeer smaakvol is en extra mals. Het zit hem vooral in de marmering van het vlees. Wagyu vlees is daardoor ook zeer gezond. Het is goed voor de cholesterol en verlaagt de kans op kanker. Bij de Wagyu Farm krijgt u gegarandeerd een ribeye van de beste kwaliteit.

Ribeye

Aan de reacties van de mensen die een ribeye van de Wagyu Farm hebben gegeten merken we dat onze werkwijze zijn vruchten afwerpt. Op onze boerderij worden de Wagyu runderen op ambachtelijke en liefdevolle wijze verzorgd. Ze hebben meer dan voldoende bewegingsvrijheid. Ook dit komt de kwaliteit van onze ribeye en andere vleesproducten ten goede.

Het is onze ambitie u continu het beste vleesaanbod voor te schotelen. Wij zijn een perfectionistisch bedrijf en hebben oog voor detail. Voor de beste ribeye kunt u een beroep doen op de Wagyu Farm. Wij staan voor u klaar. Zie hier meer over ons:

Wilt u meer weten over onze ribeye, of wilt u meer informatie over de Wagyu Farm, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.