Kies hier uw taal: NLENDE

Ribeye

Ribeye van hoge kwaliteit? Ribeye van onze Wagyu runderen is een ware smaaksensatie. Dankzij de fijne marmering heeft onze ribeye een exclusieve smaak die u geproefd moet hebben. In onze webshop kunt u de ribeye vers aan het stuk of in porties bestellen.

Ribeye

Op onze Wagyu Farm verzorgen wij onze Wagyu runderen naar aloud Japans gebruik. Dat betekent dat we bewust en duurzaam met de runderen omgaan en dat we rekening houden met de Japanse tradities zoals het gebruik van bier en het geven van massages. De goede verzorging van onze runderen proeft u terug in de smaak van de ribeye.

Het vlees van onze Wagyu runderen heeft van zichzelf meer smaak dan het vlees van gewone runderen. Dat betekent dat u bij de bereiding van de ribeye minder peper en zout nodig heeft. Verder is de bereiding van de ribeye ongeveer hetzelfde als bij een biefstuk. Zo dient u het vlees van de ribeye snel dicht te schroeien op hoog vuur. Het vlees is hierdoor snel klaar en wordt rosé gegeten. De ribeye is te bereiden door het vlees te bakken, braden, grillen of roosteren.

Wij staan garant voor de hoge kwaliteit van onze ribeyes. De Wagyu ribeye is een gezond stuk vlees, dat onder meer goed is voor de verlaging van cholesterol in uw bloed. Uiteraard geldt dit ook voor de andere stukken Wagyu vlees die bij ons verkrijgbaar zijn. Naast overheerlijke ribeyes verkopen wij ook:

  • Ossenhaas
  • Entrecôte
  • Sucade
  • Staartstuk

In onze webshop kunt u het vlees van uw keuze bestellen. Voor de ribeye geldt dat u het vers aan het stuk (ca. 2,5 kilo) of in porties (200 gram) kunt kopen.

Heeft u nog vragen over onze overheerlijke ribeye? Of ontvangt u graag meer informatie over de kwaliteit van ons vlees? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag.