Kies hier uw taal: NLENDE

Ossenwit Wagyu

Voor ossenwit van Wagyu kunt u een beroep doen op de Wagyu Farm. Wij hebben het complete vleesaanbod voor u. De kwaliteit van het ossewit spreekt voor zich. Het Wagyuvet staat te boek als puur en schoon en u zult merken dat u er heerlijk mee kunt bakken. Op die manier, door ossenwit van Wagyu als bak- en braadproduct te gebruiken, geeft u uw vlees of frites een Wagyusmaakje mee. Wat is hier nu zo bijzonder aan, vraagt u zich misschien af. Wagyu vlees is extra mals en smaakt daardoor erg lekker. Aan de bereiding gaat onder meer een uitstekende marmering vooraf. Het heeft ook te maken met de verzorging van het Wagyu rund. Op de Wagyu Farm worden de dieren op liefdevolle en duurzame wijze verzorgd. Dit draagt bij aan de kwaliteit van onze vleesproducten, waaronder het ossenwit van Wagyu.

Ossenwit Wagyu

De Wagyu Farm staat voor zijn klanten klaar. We doen er alles aan om u het beste aanbod voor te kunnen blijven schotelen. Met producten als het ossewit van Wagyu voorzien wij in een behoefte, zo hebben we gemerkt. Grote groepen mensen willen graag de bijzondere smaak van Wagyu Beef ervaren. Dat kan bij de Wagyu Farm. Bij ons wordt u getrakteerd op topproducten als de Wagyu burger, de Kobe Beef, de Wagyu ribeye en ossenwit van Wagyu.

De Wagyu Farm gaat voor een tevreden klant. Wij zijn thuis in ons vak. Voor ossenwit van Wagyu kunt u aankloppen bij de Wagyu Farm. Zie hier meer over ons:

Wilt u meer weten over ossenwit van Wagyu, of wilt u meer informatie over de Wagyu Farm neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.