Kies hier uw taal: NLENDE

Ossenhaas

De Wagyu ossenhaas kunt u exclusief in onze webshop bestellen. Dit malse stuk vlees heeft weinig vetdooradering en bindweefsel. Doordat we de ossenhaas gerijpt snijden, komt de heerlijke smaak van de Wagyu ossenhaas nog beter tot zijn recht.

Ossenhaas

Ossenhaas van Wagyu runderen is een bijzonder stuk vlees van hoge kwaliteit. Wij verzorgen de runderen zelf op onze Wagyu Farm. Wij gaan bewust en duurzaam met onze koeien om en houden rekening met de Japanse tradities die horen bij de verzorging van deze keizerlijke runderen. Dankzij deze goede verzorging smaakt de ossenhaas heerlijk en is de ossenhaas in zijn geheel prachtig te bereiden.

De Wagyu ossenhaas wordt altijd rood gegeten en is op verschillende manieren klaar te maken:

  • In de oven
  • Op de grill
  • In de pan
  • In een gesloten barbecue

Een Wagyu ossenhaas is gezond vlees. Zo bevat het een hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren met omega 3 en 6. Deze vetzuren verlagen het cholesterolgehalte in uw bloed, waardoor u minder risico loopt op hart- en vaatziekten. Tevens bevat onze ossenhaas het onverzadigde vetzuur CLA. Dit vetzuur gaat het dichtslibben van bloedvaten tegen. Daarnaast heeft een Wagyu ossenhaas van zichzelf meer smaak dan ander rundvlees. Hierdoor hoeft u veel minder peper en zout te gebruiken tijdens de bereiding.

Onze overheerlijke ossenhaas is te bestellen in onze webshop. U kunt kiezen voor vers aan het stuk (ca. 2,5 kilo) en geportioneerd als “shock freezing” product van 200 gram.

Wilt u meer weten over de Wagyu ossenhaas of ontvangt u graag meer informatie over onze Wagyu runderen? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag van u.