Kies hier uw taal: NLENDE

Kobe Beef

Voor Kobe Beef kunt u aankloppen bij de Wagyu Farm. Wij hebben de beste vleesproducten voor u tegen de meeste aantrekkelijke prijzen. Op onze boerderij en in onze winkel hanteren wij een duurzame werkwijze. Wagyu runderen waren in vroeger tijden slechts voorbehouden aan de Japanse keizer. Kobe Beef mag dan ook met enig gezag een keizerlijk gerecht worden genoemd. Dat komt door de smaak. Die is bijzonder. Het vlees is extra mals, door de marmering. Daardoor ervaart u een smaaksensatie als u Kobe Beef proeft. Op de Wagyu Farm kunt u die smaaksensatie in volle hevigheid ervaren. Onze runderen worden goed en liefdevol verzorgd. Ze hebben voldoende bewegingsruimte en worden gemasseerd en krijgen, naar goed Japans gebruik, bier toegediend. Dit klinkt mogelijk raar, maar het helpt om de kwaliteit van het vlees te verbeteren.

Kobe Beef

Die reacties krijgen wij ook van mensen die Kobe Beef eten. Het staat alom bekend als een uitstekend vleesproduct. De Wagyu Farm is er trots op dat we het u kunnen aanbieden. Wij zien het als een stimulans om u steeds de beste Wagyu vleesproducten te kunnen blijven presenteren. Met producten als Kobe Beef en de service die de Wagyu Farm levert, maken wij het verschil.

De Wagyu Farm staat garant voor een uitgebalanceerd aanbod. Voor Kobe Beef en andere vleesproducten van hoogstaande kwaliteit kunt u een beroep doen op de Wagyu Farm. Zie hier meer over ons:

Wilt u meer weten over Kobe Beef, of wilt u meer informatie over de Wagyu Farm, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.