Kies hier uw taal: NLENDE

Gastronomisch

Voor een gastronomisch en culinair hoogstandje bent u bij de Wagyu Farm aan het juiste adres. Bij ons vindt u namelijk het zogeheten Wagyu Beef. Wij hebben een compleet aanbod voor u. Wagyu vlees is afkomstig van het Wagyu rund. Dit heette in vroeger tijden zo bijzonder te zijn dat het enkel aan de Japanse keizer werd geserveerd. Als een gastronomisch verantwoord topmaal. Om de beste kwaliteit te krijgen werden de runderen gemasseerd en kregen ze het beste eten en bier toegediend. Ook wij maken nu nog van de aloude Japanse methoden gebruik om lekker, gastronomisch vlees te krijgen. Op de Wagyu Farm worden de dieren goed en liefdevol verzorgd.

Gastronomisch

Dit ziet u terug aan de kwaliteit van het Wagyu vlees, dat niet voor niets de kwalificatie gastronomisch heeft meegekregen. Het zit hem onder andere in de marmering, die ervoor zorgt dat het vlees extra mals en smaakvol wordt. Wagyu vlees is niet alleen gastronomisch verantwoord, het is ook zeer gezond. Het werkt cholesterolverlagend en vermindert de kans op kanker.

De Wagyu Farm is een klantvriendelijke farm. De klant staat bij ons voorop. U kunt bij ons terecht voor excursies gewijd aan Wagyu, waarbij we drie arrangementen voor u in petto hebben. Voor een gastronomisch hoogstandje, het Wagyu vlees, kunt u zich wenden tot de Wagyu Farm. Zie hier meer over ons:

Wilt u meer weten overons gastronomisch vlees, of wilt u meer informatie over de Wagyu Farm neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.