Kies hier uw taal: NLENDE

Excursie Wagyu

Voor een excursie gewijd aan Wagyu kunt u bij de Wagyu Farm aankloppen. Wij hebben verschillende arrangementen voor u. Bij alle arrangementen is een uitleg over de Wagyu runderen en wat deze dieren zo bijzonder maakt inbegrepen. In vroeger tijden was Wagyu vlees exclusief voorbehouden aan de Japanse keizer. Dit zullen wij tijdens de excursie over Wagyu toelichten, waarbij wij plek kunnen bieden aan groepen van maximaal vijftig personen. De excursie over Wagyu staat vanzelfsprekend in het teken van proeven. Wij willen graag de smaaksensatie met u delen die gepaard gaat met het eten van Wagyu vlees. Wij hebben drie arrangementen voor u.

Excursie Wagyu

Meer over de speciale bereidingswijze van Wagyu. Ten behoeve van de keizer kreeg het Wagyu rund een bijzondere behandeling. Het werd gemasseerd en het kreeg het beste eten en bier voorgeschoteld. Hierdoor werd de kwaliteit van het Wagyu verbeterd. Ook nu nog wordt van de aloude Japanse verzorgingswijze gebruik gemaakt, zoals duidelijk zal worden gemaakt tijdens de excursie over Wagyu. Deze aanpak en een uitzonderlijke marmering zorgen ervoor dat het Wagyu vlees lekker mals wordt en heerlijk smaakt. Wist u dat het vlees ook zeer gezond is? Ook dit zullen wij nader bespreken tijdens de excursie over Wagyu.

De wensen van de klanten staan bij de Wagyu Farm voorop. Voor een sterk servicegerichte benadering zit u bij ons goed. Voor een excursie over Wagyu bent u bij de Wagyu Farm aan het juiste adres. Zie hier meer over ons:

Wilt u meer weten over de excursie gewijd aan Wagyu, of wilt u meer informatie over de Wagyu Farm neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.