Kies hier uw taal: NLENDE

Entrecôte

Een exclusief stuk Entrecôte bestelt u vers in de webshop van Wagyu Farm. Wij verkopen Entrecôte van onze eigen Wagyu runderen. Deze runderen verzorgen wij zelf, volgens de aloude Japanse tradities. En dat proeft u terug in de smaak van onze Entrecôte!

Entrecôte

Op onze Wagyu Farm houden wij de runderen op duurzame en bewuste wijze. We kijken naar het voer dat ze krijgen, houden het kuddegedrag in de gaten en weten wanneer ze naar buiten kunnen gaan. Ook houden we rekening met massages en het gebruik van bier, zoals in Japan. Deze manier van verzorgen staat garant voor een hoge kwaliteit van onze Entrecôte. Het vlees van onze runderen heeft namelijk een hoge mate van marmering. Dit maakt het vlees erg mals en zorgt voor een buitengewoon bijzondere smaak van de Entrecôte. Daarnaast heeft de hoge mate van marmering van de Wagyu als voordeel dat het veel onverzadigde vetzuren met omega 3 en 6 bevat. Ons vlees smaakt dus niet alleen erg goed, het is ook nog eens heel gezond!

In onze webshop kunt u online Entrecôte bestellen. U kunt kiezen voor Entrecôte vers aan het stuk (circa 2,5 kilo) of voor porties “shock freezing” van 200 gram. Naast Entrecôte verkopen wij ook overheerlijke andere stukken vlees zoals:

  • Ossenhaas
  • Ribeye
  • Staartstuk
  • Sucade

Uiteraard is niet alleen de Entrecôte maar al ons Wagyu vlees vers aan het stuk of als “shock freezing” te bestellen in onze webshop. Heeft u vragen over het vlees en ontvangt u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.