Kies hier uw taal: NLENDE

Boerderij winkel

Boerderij en winkel de Wagyu Farm levert het beste Wagyu vlees. Dat is afkomstig van het Wagyu rund. Vlees van dit rund was oorspronkelijk enkel voorbehouden aan de Japanse keizer. Een keizerlijk gerecht derhalve. Wagyu vlees proeven betekent dan ook een smaaksensatie ondergaan. Net als de Japanse keizer het heeft ondervonden, kunt ook u het Wagyu vlees in uw mond laten sudderen. Op de boerderij en in de winkel van de Wagyu Farm kunt u wat dat betreft ruimschoots aan uw trekken komen. Wagyu vlees is bijzonder mals, door de marmering en daarnaast erg gezond. Het is goed voor het cholesterolgehalte en verlaagt de kans op kanker. Boerderij en winkel de Wagyu Farm heeft dit kwaliteitsproduct voor u uitgestald.

Boerderij winkel

De Wagyu Farm steekt zijn ziel en zaligheid in het werk. Onze runderen worden op liefdevolle wijze en naar goed Japans gebruik verzorgd op onze boerderij en in onze winkel ziet u het resultaat van onze inspanningen. Om de hoogstaande kwaliteit die wij nastreven te kunnen waarborgen worden massages toegepast en krijgen de runderen bier. Dit klinkt wellicht vreemd, maar proefondervindelijk hebben wij gemerkt dat het de kwaliteit van het vlees ten goede komt. Op de boerderij en in de winkel van de Wagyu Farm houden we de Japanse tradities in ere en dat werpt zijn vruchten af.

Onze medewerkers zijn vakmensen. Op de boerderij en in de winkel van de Wagyu Farm krijgt u het beste van het beste voorgeschoteld. Niet alleen het vlees, ook de service is optimaal verzorgd. Zie hier meer over ons:

Wilt u meer weten over onze boerderij en winkel, de Wagyu Farm, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.