Kies hier uw taal: NLENDE

Bloemstuk

Bloemstuk van de Wagyu is een uniek stuk vlees. In de webshop van de Wagyu Farm kunt u bloemstuk bestellen. Het is een smaakvol, mals stukje vlees waar u volop van zult genieten.

Bloemstuk

Bloemstuk van Wagyu runderen is uniek. Deze runderen worden bij ons op de Wagy Farm op een bewuste en duurzame wijze gehouden. Het vlees van de Wagyu staat bekend om de goede kwaliteit. Vanwege de hoge mate van marmering is het vlees heerlijk mals én ook nog eens erg gezond. Zo bevat het vlees een hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren met omega 3 en 6. Daarnaast voorkomt het vlees ook dat adres dichtslibben. Bloemstuk van de Wagyu is vol van smaak (u heeft maar weinig peper en zout nodig) en ontzettend mals.

Bloemstuk is een relatief onbekend stuk rundvlees. Het vlees is afkomstig van de schouder van het rund, maar er is weinig vraag naar. Hierdoor hebben wij geen bloemstukken op voorraad. Wanneer u echter graag bloemstuk wilt bestellen, is dit mogelijk. U kunt bloemstuk reserveren via ons contactformulier. Bij de volgende slachting zullen wij speciaal voor u bloemstuk laten klaarmaken. Dit geldt ook voor onze andere stukken vlees waar weinig vraag naar is zoals:

  • Pianostuk
  • Schoudermuis
  • Omloop
  • Vinkenlap

Bloemstuk of ander vlees dat u in onze webshop bestelt, wordt altijd op een speciale manier naar u verzonden. Het vlees wordt vacuüm verpakt en vervolgens verstuurd in isolatieverpakking met ijselementen. Op deze manier komt bloemstuk en ander vlees in perfecte conditie bij u aan. Wilt u graag meer weten over de verpakking, het verzenden of het bezorgen? Kijk dan eens bij onze meestgestelde vragen.

Heeft u nog vragen over Wagyu bloemstuk? Of ontvangt u graag meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.