Kies hier uw taal: NLENDE

Bezoek de boerderij

Winkel

Wij zijn trots dat wij u in onze winkel kunnen begroeten. We verkopen elk stuk vlees wat van onze Wagyu runderen afkomt, dus van kop tot staart. Ziet u een product niet in onze koeling of vriezer (in de winkel) liggen, vraagt u er dan gerust naar! Ook onze webshop kan niet volledig zijn, dus mail of bel gerust naar de mogelijkheden via info@wagyufarm.nl of 0478-541257

Openingstijden:
Elke  vrijdag 13.00 – 17.00 / zaterdag 11.00 – 17.00 uur
Voor aangepaste openingstijden kijkt u hier

Graag tot ziens op onze Wagyu Farm

In onze winkel is ook Praktijk Bianca Gerritsen gevestigd. Haar openingstijden zijn gelijk aan de openingstijden van de Wagyu Farm winkel, wilt u advies van Bianca Gerritsen, maakt u dan een afspraak. (Zij staat niet altijd zelf in de winkel).

Bezoek de boerderij tijdens een rondleiding of excursie

Aan de rand van het landelijk gelegen Veulen ligt onze Wagyu Farm, die gerund wordt door de derde generatie. Op deze boerderij wordt de Keizerlijke Koe, de Wagyu, gehouden. Deze prachtige zwart bruine runderen worden volgens Japanse traditie gevoederd en gemasseerd.

Belevingsboerderij de Wagyu Farm organiseert leuke excursies achter de schermen. Dit is een ontdekkingstocht langs de historie van de Wagyu en een kijkje in de keuken van het malse vlees. Want waarom is het vlees van de Wagyu nou zo bijzonder? Er zijn verschillende manieren om onze boerderij te bezichtigen. Van een rondleiding vanaf 2 personen tot een excursie vanaf 10 personen. De excursie is altijd met een proeverij en natuurlijk een kopje koffie/thee. De excursie kan worden uitgebreid met een stevige lunch of met een 4 gangen diner special voor u bereid door onze kok. Ook is het mogelijk om na de rondleiding of excursie nog wat te blijven praten onder het genot van een glaasje wijn, bier of fris.

Proeverijen en excursies op de Wagyu Farm in Veulen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje of een familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 

Rondleiding
Een rondleiding over ons bedrijf is een leuke manier om te ontdekken hoe onze Wagyu runderen leven.

Kosten
€ 7,50 p.p. Minimum aantal van 2 personen
Duur
ongeveer 1 uur
Reserveren
via een telefoontje of mail naar 0478-541257 / info@wagyufarm.nl

 

Boergondische Verwennerij met proeverij
Deze excursie is een heuse beleving. U zult horen, zien en proeven hoe het komt dat ons Wagyu vlees zo bijzonder is. U bent van harte welkom.

Kosten
€ 15,- p.p. Minimum € 150,- of 10 personen.
Duur
ongeveer 1 tot 1,5 uur
Inbegrepen
zijn koffie/thee bij aankomst. Het proeverijtje zal bestaan uit enkele stukjes vlees, zodat u de echte ervaring mag beleven.
Reserveren
via een telefoontje of mail naar 0478-541257 / info@wagyufarm.nl

 

Boergondische Verwennerij met lunch
U zult horen, zien en proeven hoe het komt dat het Wagyu vlees zo bijzonder is en kunt genieten van een heerlijke lunch van Wagyu en streekproducten. U bent van harte welkom.

Kosten
€ 27,50 p.p. Minimum aantal van 10 personen
Duur
ongeveer 2 tot 2,5 uur
Inbegrepen
zijn koffie/thee bij aankomst. Het proeverijtje zal bestaan uit enkele stukjes vlees.
De lunch bestaat uit een overheerlijke Wagyu burger op een spelt broodje van de plaatselijke bakker met een salade.
Reserveren
via een telefoontje of mail naar 0478-541257 / info@wagyufarm.nl

 

Boergondische Verwennerij met diner
We nemen u mee op ontdekkingstocht langs de historie van de Wagyu en laten u ons bedrijf graag zien. We zullen eindigen met een ontdekkingstocht qua smaak. U zult horen, zien en proeven hoe het komt dat ons Wagyu vlees zo bijzonder is en zal worden geëntertaind door onze kok. U bent van harte welkom.

Kosten
€ 57,50 euro p.p. Minimum aantal van 20 personen.
Duur
ongeveer 3 tot 3,5 uur
Inbegrepen
zijn koffie/thee bij aankomst. Het proeverijtje zal bestaan uit enkele stukjes vlees.
Het diner bestaat uit een overheerlijke Wagyu diner met ongeveer 4 gangen, ter plaatse bereid door onze kok
Reserveren
via een telefoontje of mail naar 0478-541257 / info@wagyufarm.nl