Kies hier uw taal: NLENDE

Bavette

Een overheerlijk stuk bavette? Een malse bavette van hoge kwaliteit bestelt u in de webshop van de Wagyu Farm. Wij houden Wagyu runderen op duurzame wijze, rekening houdend met de Japanse traditie. Hierdoor zijn wij in staat om vlees van hoogstaande kwaliteit te leveren. Bij ons bestelt u online een uniek stuk bavette, met een geweldige smaak.

Bavette

In Nederland is bavette een relatief onbekend stuk vlees. Het komt uit de vang van de koe en wordt vaak voor poulet of gehakt gebruikt. Bij onze Wagyu runderen is het echter zonde om de bavette niet zelf te bereiden. De reep is namelijk botermals en heerlijk om te gebruiken in verschillende gerechten. De hoge mate van marmering van ons vlees, zorgt ervoor dat ook de bavette een stuk vlees van topkwaliteit is. Zo verkopen wij in onze webshop bavette met een kwaliteitsscore van 7 en 9+. Alleen in Japan is de hoogste score 12 verkrijgbaar.

Wagyu bavette is heerlijk om te eten. Het vlees heeft niet alleen een geweldige smaak, het is ook nog eens gezond! Zo bevat onze bavette onverzadigde vetzuren met omega 3 en 6 (goed tegen hart- en vaatziekten) en heeft het een hoog CLA gehalte (vermindert de kans op kanker).  Uiteraard geldt dit ook voor onze andere overheerlijke stukken vlees zoals:

  • Entrecôte
  • Ribeye
  • Staartstuk
  • Ossenhaas
  • Sucade

In onze webshop kunt u zien welke soorten vlees wij zoal verkopen. Lekker vlees als lunch, hoofdgerecht of  snijwaar? U koopt het vers online. Wat de bavette betreft kunt u vers aan het stuk bestellen. U kunt kiezen uit verschillende gewichten van 1,32 kilo tot en met 2,49 kilo.

Bestel online uw bavette in onze webshop en bekijk tevens welke overheerlijke stukken vlees wij nog meer verkopen van onze Wagyu runderen. En heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.